Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κουραμπιεδες

Υλικα

250 γραμ.Βιταμ
250 γραμ..φρεσκο βουτυρο
1 κροκο αυγου
1 κουτ. του γλυκου κανελα
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
4 κουταλια της σουπας αχνη ζαχαρη
2 κουταλια της σουπας κονιακ
αμυγδαλα ψημενα
αλευρι οσο παρει


Πως το κανουμε

Χτυπαμε στο μιξερ να ασπρισει το βουτυρο μετα ριχνουμε την ζαχαρη
στη συνεχια το αυγο,κανελα,μπεικιν,κονιακ,τα αμυγδαλα και οσο αλευρι περνει και αρχιζουμε να ζυμωνουμε ωστε η ζυμη να γινει μαλακη και αφρατη
Πλαθουμε μικρα μπαλακια και ψηνουμε στους 175 βαθμους για 15 εως 20 λεπτα μολις ψηθουν τους βαζουμε σε πιατελα και τους ραντιζουμε λιγο ανθονερο και τελος τους περναμε απο ζαχαρη αχνη


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου