Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κεικ Μαρμπε με Grand Marnier!!

250 γραμ.Βιταμ
2 φλυτζανια ζαχαρη
5 αυγα
3 1/2 αλευρι
2 κουταλακια μπεικιν παουντερ
1 φακελακι κανελα,πορτοκαλι,ζαχαρη (captains)
1/2 φλιτζανακι του καφε Grand Marnier

Πως το κανουμε

Ξεκιναμε χτυπαμε τη ζαχαρη μαζι με το βουτυρο στο μιξερ να αφρατεψει,μετα ριχνουμε τα αυγα ενα ενα,μετα το μπεικιν παουντερ,το φακελακι κανελα,πορτοκαλι,ζαχαρη και το grand marnier,τελος το αλευρι

Ψηνουμε στους 200 βαθμους για 50 λεπτα περιπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου