Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Κεικ αλμυρο

Υλικα για το κεικ


*240 γρ.φαρινα
*3 αυγα
*3/4 φλ.σπορελαιο
*1 πιπερια πρασινη σε τετραγωνα κομματακια
*1 πιπερια κοκκινη σε τετραγωνα κομματακια
*4 φετες ζαμπον(η οτι αλλαντικο θελετε)ψιλοκομμενο
*1 κουπα γιαουρτι στραγγιστο
*πιπερι

Πως το κανουμε

*Χτυπαμε καλα στο μιξερ τα αυγα με το γιαουρτι και
το σπορελαιο
*Συνεχιζουμε το χτυπημα ριχνουμε τα τυρια,τις πιπεριες
το ζαμπον,το αλευρι και το πιπερι.Τα αφηνουμε να ανακατευτουν
καλα
*Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στους 180 βαθμους για
50 λεπτα για να ροδοκοκκινισει








                                ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου