Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κερασματα ινδοκαρυδου

Υλικά

  • 6 αυγά
  • 400 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 500 γραμμάρια ινδοκάρυδο
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • φρουτάκια φρουί γλασέ ή κομματάκια από γλυκό του κουταλιού κυδώνι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε τα αυγά ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά.

Βήμα2

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι και το βούτυρο.

Βήμα3

Ρίχνουμε και τα αυγά στο μπολ που έχουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε αρχικά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και ζυμώνουμε τα υλικά.

Βήμα4

Πρέπει να ανακατευτούν πολύ καλά τα υλικά μας και το μείγμα να είναι ομοιόμορφο.

Βήμα5

Κάνουμε στη μέση από το καθένα με το δάχτυλό μας μια «θέση» για να μπουν τα φρουτάκια φρουί γλασέ.

Βήμα6

Βάζουμε από ένα φρουτάκι σε κάθε ινδοκάρυδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα γλυκάκια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου